Szövegoptimalizálás és tartalommarketing - klór-dioxid

- Legyen bár honlapod témája az ivóvíz, a vízfertőtlenítés klór-dioxiddal vagy terasz- és télikertépítés, a műanyag tartály -  szövegoptimalizálás és tartalom-marketing folyamatát meg nem úszhatod, ha jó keresőtalálati helyezésre aspirálsz. A webszövegírás önmagában nem nagy tudomány, speciális feladattá akkor válik, ha figyelned kell a kulcsszavak arányára, előfordulási változatosságára, címekben, kiemelésekben való szereplésére, no és egészében is a kulcsszósűrűségre. Ha a szöveg optimális, akkor még ott van a közölt tartalom menedzselése az interneten, az online tartalommarketing és közösségi marketing. Így lehet a keresőbarát weboldalad sikeres az organikus találatok rangsorában.

Honlap szöveg optimalizálás

Szakmai titkainkat itt nem kívánjuk megosztani, de eláruljuk: a jó webszöveg 10-15 keresőszempontnak kell hogy megfeleljen. Ezeknek van általános és van specifikusan kulcsszavas vetülete. Általános, hogy a webszövegnek legyen címe, specifikus, hogy ebben a címben szerepeljen a kulcsszó. Általános, hogy legyenek tipográfiai kiemelések, specifikus, hogy melyik kulcsszó hogyan legyen kiemelve. / Az alábbi témákban ajánlott releváns tartalmú weboldalak szövege optimalizált!

Ivóvíz fertőtlenítő klór-dioxid

 klór-dioxid ivóvíz fertőtlenítő szer

Vízlágyítás - Ivóvíztisztítás -vízfertőtlenítés

A háztartásokban előforduló vezetékes vízzel kapcsolatos problémák túlnyomó részét az évek során lerakódott vízkő okozza. Ha ismerős a vízkő ellen folytatott reménytelennek tűnő küzdelem, ismerje meg a bevált megoldás, szabaduljon meg a vízkőtől! A vízlágyító és fertőtlenítő multifunkcionális berendezések ioncserélő gyantatöltete megköti a rajta átáramló víz keménységét okozó kalcium- és magnéziumion tartalmát és az eltávolított ionok helyére keménységet nem okozó nátrium ionokat ad, majd 0,3 %-os klór-dioxid oldattal sterilizálja az ivóvizet. A biztonságos fertőtlenítőszer környezetbarát. A lágyított vízből így nem válik ki a vízkő, a dezinficiált ivóvíz pedig nem tartalmaz mikroorganizmusokat (legionella, szalmonella, pseudomonas baktérium)

A házi víztisztító berendezések segítségével a vezetékes vízben előforduló fizikai szennyeződések (pl. homok, levált rozsda és vízkő darabkák) és a vízvezeték hálózat javítása, felújítása, kiépítése során esetlegesen bejutó fertőző mikrobiológiai szennyeződések jó hatásfokkal eltávolíthatók.

optimalis-telikert-bp.jpg

Télikert tervezés, gyártás, beszerelés

A beépített terasz vagy a házzal egybeépített télikert voltaképp egy plusz szobát ad az otthonunknak, ezen felül őszönként megoldja a szobanövények elhelyezésének a problémáját. Ezzel a gonddal nem kell többé szembenéznünk, ha a fedett, beüvegezett teraszon, netán üvegbalkonon, lodzsán helyezzük el őket. Amíg be nem állnak a fagyok, nyitva tartjuk a tolóajtót vagy kitárhatjuk a bukóablakokat, így dísz- és szobanövényeink szinte újra a szabadba kerülnek, amikor viszont zordra fordul az időjárás, netán talaj menti fagyokat ígérnek a jósok, akkor a pálmaház nyílászáróit becsukva kellemes mikroklímát teremthetünk a lakásunkba csempészet zöldenergiás oázis számára. Olvasd tovább: Terasz beépítés és vízfertőtlenítés Budapest - télikertek

A budapesti cég télikertek tervezésével, gyártásával és beszerelésével, kerti teraszbeépítéssel, illetve ajtók és ablakok gyártásával és beépítésével foglalkozik évek óta. Alumínium szerkezetű műanyag nyílászárók, tolóajtók, bukóablakok és árnyékolható üvegtetők képezik profiljukat. A honlapon szereplő szöveg szerint lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy erkélyüket és teraszukat mind a négy évszakban használhassák, otthonuk hasznos lakóterülete megnövekedjen, lefaraghassanak a rezsiből, és télen is élvezhessék a természet közelségét, a napsütésnek és a növények nevelésének minden élvezeti tényezőjét.

  • Üvegtetős télikertek tervezése, gyártása, beszerelése - terasz beépítése
  • Vízfűtés. Beépített terasz fűtési vízrendszere és a fertőtlenítés

Tömeges SMS kampány

Az ügyfélkör tagjai felé indított csoportos SMS-kampány a mobil marketing leghatékonyabb módszere. Gateway rendszerű tömeges SMS küldés mobiltelefonra. Csoportos üzenetküldés, SMS marketing szolgáltató cég: A telefonokon, okos telefonokon vagy más mobilkommunikációra alkalmas eszközökön megjelenő hirdetéseket és promóciós célú médiaelemeket, illetve az ezekkel való operálás brendépítés vagy az értékesítési mutatók javítása céljából mobilmarketingnek nevezik, és ez egyben része a tartalommarketing eljárásoknak is. Minden mobil alkalmazást fejlesztő cég, közösségi oldalt üzemeltető társaság saját profilú és arculatú, direkt elérésű üzenetfajtákat kínál ügyfelei részére. A leghatékonyabb kommunikációs eszköz azonban a személyre szabott üzenetküldés, amelynek előnyeiről az adott (optimalizált szövegű) honlapon bőven talál információt, olvashat továbbá a mobilkészülékek kialakulásának genealógiájáról, mobil generációkról és az első elküldött sms történetéről:

  • Direkt marketing kommunikáció: csoportos üzenetküldő SMS-kampány

Tartalommarketing


A tartalommarketing (angolul content marketing) tárgykörébe tartozik minden olyan marketingtevékenység, amely tartalmat állít elő és publikál, terjeszt, népszerűsít különböző hírközlési csatornákon keresztül azzal a céllal, hogy vásárlókat, megrendelőket, üzleti partnereket szerezzen, hogy egy-egy vállalkozás, márka, brend, termék keresettségét növelje. Az információ bemutatható a legkülönbözőbb formákban, ideértve a híreket, videókat, jelentéseket, e-könyveket, infografikákat, esettanulmányokat, használati utasításokat, pr-cikkeket, fotókat, applikációkat... Ebbe a sorba tartozik a keresőmarketing lehetőségeinek a kihasználása is.

A magyar Wikipédia szócikke szerint a tartalommarketing mibenlétére számos definíció létezik. A kifejezés jelentése nagyban függ a céltól és a kontextustól. Az egyik legtöbbet használt definíció szerint


A tartalommarketing az online marketing stratégia része, melynek legalapvetőbb része a szövegírás. - Honlapoptimalizálás.